PUNIMET TONA GJATE VITEVE TE FUNDIT

Kompania “Junik” sh.p.k ju ofron mundesine e ndertimit te godinave civile dhe banimi me parametra dhe kushte bashkehore.  Ne sigurojme kualitet, funksion, jetegjatesi si dhe komfort nga ana e izolimit termik dhe akustik. Junik shpk eshte lider ne fushen e ndertimit.Te gjitha punimet tona jane te realizuara nga nje staf punetoresh te kualifikuar dhe me materiale te certifikuara CE. Ne ju pergjigjemi me se miri kerkesave te klienteles fale perdorimit te produkteve te markave me prestigjoze nderkombetare.

Çfarë Ofrojmë

null

GODINA CIVILE DHE BANIMI

null

GODINA INDUSTRIALE

null

NDERTIME SPECIALE

null

FURNIZIM ME UJE DHE KANALIZIME

null

RRUGE DHE RRJETE INXHINIERIKE