Kompleksi Residencial Turistik “Delfin” Resort

Kompleksi Residencial Turistik “Delfin” Resort është projekti më i ri që shoqëria “Junik” Sh.p.k. prezanton, në vazhdën e ndërtimeve civile, me karakter polifunksional banimi + tregtie, duke maksimizuar gjithmonë cilësinë e projektimit dhe ndërtimit, si dhe konceptimin e nocionit të hapësirave të banimit, administrimit dhe mirëmbajtjes së përbashkët, ka filluar të marrë jetë, në zonën shumë të lakmuar të Kunes, në Shëngjin, Lezhë.

Një ndërtim elitar, në një vend elitar.

Vendndodhja: Në Kune, në zonën turistike të qyetit të Shëngjinit, 100 ml nga deti, në vijë të parë ndërtimi.
Arkitektura: Një projekt bashkëkohor, i konceptuar si një resort turistik me 5 yje, me koeficent nshfrytëzimi 39% , me lulishte, pishinë dhe mbi të gjitha, me plazh rëre te pastër, te garantuar me çertefikatë pronësie.

Konstruksioni: Një projekt konstruktiv i standradeve të larta dhe i çertefikuar me standardet e BE, Beton M-300, hekur STEEL-500 , llogaritur për sizmicitet mbi 8-ballë.

Rifiniturat: Rifiniturat e resortit do të jenë të një cilësie dhe standardi të çertefikuar nga BE. Vetrata dhedritare nga Rehau, Austri, parket Gjerman, pllaka gres porcelanato cilësi e parë, dyer druri, prodhim i vetë kompanisë ”Junik” Sh.p.k.

Instalimet: Instalimet elektrike, hidraulike, ngrohje, ftohje, aspirim, do të jenë të standardeve të çertefikuara nga vendet e BE.
Ndërtuesi:Ndërtuesi do të jetë shoqëria “Junik” Sh.p.k. Lezhë, me një eksperiencë 25-vjeçare në tregun shqiptar, ndër kompanitë lider në Shqipëri. Objektet e ndërtuara nga kjo kompani në Tiranë, Korçë, Vlorë, Shkodër, Lezhë e kudo bëjnë diferencën sa i përket cilësisë dhe standardit me të cilin janë realizuar.

Cfare Ofrojmë

Galeri